شبکه اجتماعی ایرانیان | morteza2013: <h2 style="margin: 0px; font-size: 12px..     
اطلاعات شبکه نشان می دهد هنوز به پنل کاربری خود وارد نشده اید

ورود یا عضویت

پست ثبت شده در شبکه اجتماعی ایرانیان

نویسنده پست: مرتضي

شبکه اجتماعی ایرانیان

شبکه اجتماعی ایرانیان

شبکه اجتماعی ایرانیان
شبکه اجتماعی ایرانیان

طرز تهیه کیبه سیب زمینی در فر

درست کردن کیبه سیب زمینی در فر,طرز تهیه کیبه سیب زمینی در فر

طرز تهیه کیبه سیب زمینی در فر

مواد لازم برای کیبه سیب زمینی در فر :

كره آبكرده 4 قاشق سوپخوری خرده نان 4 قاشق سوپخوری سیب زمینی یک و نیم كیلو گرم (6 عدد متوسط) نمک یک و یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوری تخم مرغ 1 عدد روغن مایع 2 قاشق سوپخوری پیاز خرد كرده 2 عدد متوسط گوشت چرخ كرده 500 گرم قرص عصاره مرغ (پودر كرده) 2 عدد خلال بادام 2 قاشق سوپخوری ادویه مخلوط (هفت ادویه) 1 قاشق چایخوری جوز هندی یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه کیبه سیب زمینی در فر :

قالب كمربندی را به قطر 23 سانتیمتر، با نیمی از كره چرب كنید و نیمی از خرده نان را در قالب بریزید. آن‌گاه سیب‌زمینی‌ها را بپزید و سپس پوره كنید. پوره سیب‌زمینی، نمك، فلفل و تخم‌مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

حالا روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید، پیاز را بیفزائید و 2 دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت را بیفزائید و 5 دقیقه، تفت دهید. اكنون قرص مرغ، خلال بادام، ادویه و جوز هندی را به گوشت بیفزائید و اندكی تفت دهید. حال یك‌سوم از پوره سیب‌زمینی را در قالب بریزید و صاف كنید.

سپس نیمی از مخلوط گوشت را رویش بریزید و با نیمی از باقیمانده پوره سیب‌زمینی، روی گوشت را بپوشانید. اینك باقیمانده گوشت را روی پوره سیب‌زمینی بریزید و با باقیمانده پوره سیب‌زمینی روی گوشت را بپوشانید و باقیمانده خرده نان را روی پوره بپاشید.

آنگاه باقیمانده كره را روی كیبه بریزید و آن را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 220 درجه سانتیگراد یا تا زمانی كه طلائی رنگ شود، بپزید. همین كه كیبه قدری خنك شد، آن را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید و با سالاد كلم، هویج و گوجه فرنگی میل كنید.

1395/10/14 - 12:32 در Ashpazi
دیدگاه
nadere

به به {-37-} {-35-}

1395/10/14 - 12:35 ·
morteza2013

{-35-} {-35-} {-35-}

1395/10/14 - 12:37 ·