شبکه اجتماعی ایرانیان | morteza2013: <h2 style="margin: 0px; font-size: 12px..     
اطلاعات شبکه نشان می دهد هنوز به پنل کاربری خود وارد نشده اید

ورود یا عضویت

پست ثبت شده در شبکه اجتماعی ایرانیان

نویسنده پست: مرتضي

شبکه اجتماعی ایرانیان

شبکه اجتماعی ایرانیان

شبکه اجتماعی ایرانیان
شبکه اجتماعی ایرانیان

طرز تهیه دلمه بِه

پخت دلمه به, درست کردن دلمه به

طرز تهیه دلمه بِه

طرز تهیه دلمه به :

پياز و گوشت چرخ كرده و زردچوبه و فلفل سياه يک قاشق رب را تفت دادم، لپه خيس خورده را حدود دو ساعت گذاشتم بپزد، سپس برنج را يک ساعت خيس كردم ١٠ دقيقه داخل آب جوش جوشاندم. لپه، برنج، (كشمش، زرشك، گردو خرد شده) هركدام در صورت تمايل، را به مخلوط گوشت اضافه كنيد و كمی تفت بدهيد.

سر بِه را جدا كنيد داخل آن را با قاشق چايخوری آرام خالی كنيد (طوری كه به سوراخ نشود) داخل بِه را از مواد پر كنيد و سرش را بگذاريد. و سپس داخل سس بگذاريد.

طرز تهیه سس دلمه به :

پياز را سرخ کنید و زردچوبه و دو قاشق پر رب را سرخ كنيد و فلفل و نمك و كمی پودر دارچين، آلو خيس خرده، مقداری از بِه را كه از داخلش خارج كرديد، سركه و كمی شكر (اگر می خواهید ملس شود) را اضافه كنيد آب بريزيد تا سس بجوشد. بِه هاي پرشده را داخل سس بگذاريد (نصف بِه داخل سس باشد) تا حدود ٤٥ دقيقه بپزد، موقع سرو كمی جعفری خرد شده روی بِه بريزيد.

نکته برای تهیه دلمه به :

* وقتي به را خالي كرديد داخل كمي سركه و آب بگذاريد تا سياه نشود.

* می توانيد سبزی را هم داخل مواد بريزيد و سرخ كنيد.

1395/10/14 - 12:38 در Ashpazi
دیدگاه
nadere

عالی {-20-} {-37-}

1395/10/14 - 12:57 ·
morteza2013

{-35-} {-35-} {-35-}

1395/10/14 - 13:10 ·
nadere

این روش برای دلمه سیب هم عالی میشه {-35-}

1395/10/14 - 13:10 ·
morteza2013

{-37-} {-37-} {-37-} {-35-} {-35-} {-35-}

1395/10/14 - 14:24 ·
LILI-10

{-50-} {-35-} {-35-} {-21-}

1395/10/14 - 15:22 ·
nadere

امروز ناهار این دلمه را درست کردم خیلی عالی شده بود ...یه دنیا ممنون {-35-} {-35-} {-35-} تا شب شاید عکسش را هم گذاشتم {-29-}

1395/10/19 - 14:12 ·